The Windmill Genuine Dutch Cast Iron - Skillet - Zwart - Small

Productdetails
Zoek je een veelzijdige en duurzame pan voor je barbecue, oven of Kamado? De gietijzeren skillet Small van The Windmill is ideaal!
Kenmerken
- Perfect voor barbecue, oven én Kamado
- Twee handvatten voor eenvoudig verplaatsen
- Gelijkmatige warmteverdeling voor optimaal gegaarde gerechten
De gietijzeren skillet Small met twee handvatten is ontworpen voor elke kookstijl. Dankzij zijn compacte formaat past hij in de barbecue, oven of Kamado met de deksel of deur gesloten. Met de handige handvatten verplaats je de pan eenvoudig, zelfs als deze heet is. Of je nu een eitje bakt of een stoofpot bereidt, de skillet staat voor je klaar.
Deze pan is een perfecte braadslede voor grote stukken vlees, maar ook ideaal voor ovenschotels, lasagne en gratins. Gietijzer verdeelt de warmte gelijkmatig, zodat jouw gerecht altijd perfect gaar wordt zonder hotspots. Bovendien ontwikkelt de pan een natuurlijke anti-aanbaklaag die alleen maar beter wordt naarmate je hem vaker gebruikt.
Of je nu binnen op gas kookt of buiten op open vuur, deze pan kan alles aan en gaat een leven lang mee.
Klaar voor jouw nieuwe kookavonturen? Bestel nu deze veelzijdige gietijzeren skillet van The Windmill!
Algemene informatie
| Afmeting text | 3.5x17.5x1 cm |
| Algemene maat | Small |
| Artikel breedte | 17.5 cm |
| Artikel diameter | 16 cm |
| Artikel diepte | 1 cm |
| Artikel hoogte | 3.5 cm |
| Kleur detail | Zwart |
| Lengte | 21.5 cm |
Materiaal & Samenstelling
| Biologisch | Nee |
| Duurzaamheids eigenschappen | Hittebestendig |
| Materiaal | Gietijzer |
Advies & Onderhoud
| Advies gebruik | Het eerste gebruik; Inbranden Wanneer je nieuwe gietijzeren producten wil gebruiken, moeten deze worden ingebrand. Dit zorgt voor een perfecte anti-aanbaklaag en voorkomt dat het product gaat roesten. Om gietijzer in te branden heb je ''The Windmill Cast Iron Conditioner en Seasoning'' en een katoenen doek nodig. Let op: Gietijzer wordt extreem heet! Pak de pannen, Dutch Ovens en andere gietijzeren producten dus niet zomaar op, maar gebruik hittebestendige handschoenen. Volg de volgende stappen: Stap 1: Maak de Dutch Oven schoon met heet water en maak daarna goed droog. Stap 2: Verwarm een gesloten barbecue of oven naar 180˚C, plaats het product circa 15 minuten in de oven en laat het gietijzer goed heet worden. Door de hitte gaan de poriën van het gietijzer open en kan het vocht verdampen. Dat is heel belangrijk, want vocht in gietijzer kan roest tot gevolg hebben. ** Stap 3: Als het product heet is smeer je met een katoenen doek het volledige product in met een dunne laag conditio |
:
18.95
Huidige prijs € 18,95Kopen bij Welkoop is gemakkelijk
Bestel online of in de winkel.
Gratis thuisbezorging vanaf 40,- euro*
Gratis retour in ruim 160 winkels
Productdetails
Zoek je een veelzijdige en duurzame pan voor je barbecue, oven of Kamado? De gietijzeren skillet Small van The Windmill is ideaal!
Kenmerken
- Perfect voor barbecue, oven én Kamado
- Twee handvatten voor eenvoudig verplaatsen
- Gelijkmatige warmteverdeling voor optimaal gegaarde gerechten
De gietijzeren skillet Small met twee handvatten is ontworpen voor elke kookstijl. Dankzij zijn compacte formaat past hij in de barbecue, oven of Kamado met de deksel of deur gesloten. Met de handige handvatten verplaats je de pan eenvoudig, zelfs als deze heet is. Of je nu een eitje bakt of een stoofpot bereidt, de skillet staat voor je klaar.
Deze pan is een perfecte braadslede voor grote stukken vlees, maar ook ideaal voor ovenschotels, lasagne en gratins. Gietijzer verdeelt de warmte gelijkmatig, zodat jouw gerecht altijd perfect gaar wordt zonder hotspots. Bovendien ontwikkelt de pan een natuurlijke anti-aanbaklaag die alleen maar beter wordt naarmate je hem vaker gebruikt.
Of je nu binnen op gas kookt of buiten op open vuur, deze pan kan alles aan en gaat een leven lang mee.
Klaar voor jouw nieuwe kookavonturen? Bestel nu deze veelzijdige gietijzeren skillet van The Windmill!
Algemene informatie
| Afmeting text | 3.5x17.5x1 cm |
| Algemene maat | Small |
| Artikel breedte | 17.5 cm |
| Artikel diameter | 16 cm |
| Artikel diepte | 1 cm |
| Artikel hoogte | 3.5 cm |
| Kleur detail | Zwart |
| Lengte | 21.5 cm |
Materiaal & Samenstelling
| Biologisch | Nee |
| Duurzaamheids eigenschappen | Hittebestendig |
| Materiaal | Gietijzer |
Advies & Onderhoud
| Advies gebruik | Het eerste gebruik; Inbranden Wanneer je nieuwe gietijzeren producten wil gebruiken, moeten deze worden ingebrand. Dit zorgt voor een perfecte anti-aanbaklaag en voorkomt dat het product gaat roesten. Om gietijzer in te branden heb je ''The Windmill Cast Iron Conditioner en Seasoning'' en een katoenen doek nodig. Let op: Gietijzer wordt extreem heet! Pak de pannen, Dutch Ovens en andere gietijzeren producten dus niet zomaar op, maar gebruik hittebestendige handschoenen. Volg de volgende stappen: Stap 1: Maak de Dutch Oven schoon met heet water en maak daarna goed droog. Stap 2: Verwarm een gesloten barbecue of oven naar 180˚C, plaats het product circa 15 minuten in de oven en laat het gietijzer goed heet worden. Door de hitte gaan de poriën van het gietijzer open en kan het vocht verdampen. Dat is heel belangrijk, want vocht in gietijzer kan roest tot gevolg hebben. ** Stap 3: Als het product heet is smeer je met een katoenen doek het volledige product in met een dunne laag conditio |
18.95
Huidige prijs € 18,95